La clinica Medline Center folosim doar implanturi Megagen, de cea mai bună calitate, pentru ca rezultatul final să fie excelent.

Implantul dentar

Este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial.

Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată – conceptul One Day Implant.

De ce să alegi un implant?

  • Este o variantă de tratament minim invazivă.
  • Este o variantă de tratament biologică, ce nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși.
  • Este o variantă estetică net superioară unei punți dentare, deoarece dinții sunt separați exact așa cum se întămplă în cazul dinților naturali.
  • Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut.
  • Implantul poate fi aplicat în aceeași sedință cu extracția dentară (ceea ce înseamnă mai puține vizite la cabinet).
  • Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Prețul pornește de la 450 de euro și include implantul, bontul de vindecare, consultația, planul de tratament, anestezia și operația.

Implanturile dentare Megagen AnyRidge pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât și pentru cazurile complexe în care nu mai există dinți prezenți pe arcadă. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții protetice clasice și frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât și funcționale pe termen lung.

AnyRidge este primul sistem de implanturi confecționate din aliaj de titan cu puritate înaltă care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Cu ajutorul acestor spire, implantul AnyRidge devine soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care este introdus implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Vezi lista de prețuri

Sos. Giurgiului 156, Jilava

 Sună-ne la

Sună-ne la

+40756142781

Scrie-ne la

Scrie-ne la

contact@medline-center.ro

Programari

Programari

Cere o programare