Ce analize anuale trebuie să-ți faci în fiecare an

Știi deja că este foarte important să ai grijă de sănătatea ta, de aceea îți recomandăm să îți faci anual un set de analize pentru a fi sigur că ești bine.

La Clinica Medline Center recoltăm toate tipurile de analize de sânge și analize funcționale și facem inclusiv teste COVID-19.

Iată care sunt analizele de sânge pe care ar trebui să ți le treci pe listă pentru anul acesta.

Hemoleucogramă – Îți oferă informații despre numărul de leucocite, numărul de ertrocite, hematocrit, număr de trombocite și indici trombocitare, precum și concentrația de hemoglobină.

VSH – Reprezintă viteza de sedimentare a hematiilor, acele celule care transportă oxigenul de la plămâni la țesuturi. Dacă VSH-ul este ridicat, ai putea avea afecțiuni în corp.

Glicemia – Dacă ești sănătos, trebuie să știi că valoarea glicemiei ar trebui să fie maximum 100mg/dl. Dacă valorile sunt mai mari, medicul poate recomanda un test pentru diabet.

Profilul lipidic – Colesterolul total, HDL colesterol (colesterolul bun), LDL colesterol (colesterolul rău) și trigliceridele.

Transaminazele – TGO (AST) și TGP (ALT) sunt enzime care își au originea în principal în ficat.

Creatinină serică – Indică faptul dacă există probleme renale.

În funcție de rezultatele acestor analize și de starea generală de sănătate, medicul îți poate recomanda să faci investigații suplimentare.

Îți recomandăm, de asemenea, să îți faci anual o ecografie și un control dermatologic, pe lângă controlul de medicină generală.

Programează-te chiar acum la Clinica Medline Center pentru analize.

 

Sos. Giurgiului 156, Jilava

 Sună-ne la

Sună-ne la

+40756142781

Scrie-ne la

Scrie-ne la

contact@medline-center.ro

Programari

Programari

Cere o programare